Η... ολλανδική παράδοση απέναντι στο σερί του Πάμπλο Γκαρσία

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν «κουβαλώντας» μια αρνητική σχετικά παράδοση επί ολλανδικού εδάφους, την οποία καλείται να νικήσει η... φούρια του Δικεφάλου στην εποχή Γκαρσία.
Πηγή: sdna.gr
Η... ολλανδική παράδοση απέναντι στο σερί του Πάμπλο Γκαρσία

Το βράδυ της Πέμπτης (26/11, 22:00), ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης, εφόσον νικήσει για δεύτερη φορά την Αϊντχόφεν, στην έδρα της.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης (25/11) προς την Ολλανδία, όπου όμως έχει αρνητική παράδοση αποτελεσμάτων. Πιο συγκεκριμένα, σε εννιά αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους, οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερις ισοπαλίες (κόντρα σε Άγιαξ, Χέρενφεϊν και Άλκμααρ) και πέντε ήττες (από Άγιαξ, PSV και Άλκμααρ). Μέχρι τώρα, καμία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τη χώρα της τουλίπας.

Από την άλλη, με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, ο σημερινός ΠΑΟΚ όχι απλώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα ακόμη, αλλά δεν ξέρει πώς είναι... να μην κερδίζει. Σε τέσσερις αγώνες, στους πρώτους τέσσερις αγώνες του Ουρουγουανού ως πρώτος προπονητής, ο Δικέφαλος έχει ισάριθμες νίκες, καταγράφοντας 12 τέρματα και επιδεικνύοντας αρκετά επιθετική και άμεση προσέγγιση και στυλ παιχνιδιού.

Μπορεί, λοιπόν, η παράδοση να ανακόψει τη φόρα των «ασπρόμαυρων» του Γκαρσία; Και, αντίστροφα, μπορεί ο αναγεννημένος ΠΑΟΚ να βάλει «στοπ» στα αρνητικά αποτελέσματα επί ολλανδικού εδάφους;

Διαβάστε ακόμη...