Το ψάχνει ο Ζίβκοβιτς

Από thessports.gr: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ήδη έχει καταφέρει να αποτελέσει κεντρική «φιγούρα» της επιθετική λειτουργίας των «ασπρόμαυρων», δοκιμάζοντας ουκ ολίγες φορές το πόδι του από μέση και μακρινή απόσταση.
Πηγή: thessports.gr
Το ψάχνει ο Ζίβκοβιτς

Μάλιστα έχει καταφέρει να χριστεί ήδη τέσσερις φορές σκόρερ, οι τρεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόλις ή μία σε αγώνα της ελληνικής Super League.

Ωστόσο, από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση για το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον ΠΑΣ, παρότι δεν χρεώθηκε ο ίδιος ασίστ. Το δικό του δυνατό σουτ έφερε την ασταθή επέμβαση του Χουτεσιώτη, την οποία και εκμεταλλεύτηκε ο Σφιντέρσκι για να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο Σέρβος εξτρέμ μάλιστα είναι αυτός που έχει «πάρει» τις περισσότερες προσπάθειες σε παιχνίδια πρωταθλήματος από κάθε άλλον συμπαίκτη του, παρότι δεν πρόκειται για φορ.

Πιο συγκεκριμένα στα πρώτα οκτώ παιχνίδια έχει δοκιμάσει 18 σουτ, όντας δεύτερος στη σχετική λίστα ολόκληρου το πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο κόντρα στον ΠΑΣ μέτρησε πέντε τελικές προσπάθειες, οι τρεις από αυτές έξω από την περιοχή και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα γκολ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...