«Τρελάθηκε» ο Βέρνμπλουμ και επιτέθηκε φραστικά σε 20χρονο συμπαίκτη του

Από sdna.gr:Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Πόντους Βέρνμπλουμ συνέλαβαν οι κάμερες αλλά και τα... αυτιά όσων παρακολούθησαν από το γήπεδο τον αγώνα της Γκέτεμποργκ με τη Χάκεν. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ επιτέθηκε φραστικά σε συμπαίκτη του.
Πηγή: sdna.gr
«Τρελάθηκε» ο Βέρνμπλουμ και επιτέθηκε φραστικά σε 20χρονο συμπαίκτη του

Μπορεί η Γκέτεμποργ να πήρε τον χρήσιμο βαθμό της ισοπαλίς κόντρα στη Χάκεν, όμως με το σφύριγμα της λήξης ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν εκνευρισμένος και φρόντισε να το δείξει.

Ο έμπειρος μέσος στράφηκε στον 20χρονο συμπαίκτη του, Εμιλ Χολμ, και τον έβρισε για μια μονομαχία στην οποία ο τελευταίος δεν μπήκε. Οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν μέχρι τα δημοσιογραφικά θεωρία, όπως αναφέρουν σουηδικά μέσα. Πάντως, λίγο αργότερα απολογήθηκε στον Χολμ και οι δυο τους τα βρήκαν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Βέρνμπλουμ ξεκαθάρισε την κατάσταση, αναφέροντας τα εξής:

«Δε χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Ήμουν εκνευρισμένος, ζήτησα συγγνώμη. Δεν έγινε κάτι επίτηδες. Συνέβη πάνω στην έξαψη της μάχης. Δεν κατάφερα να ελέγξω τον εαυτό μου εδώ και 34 χρόνια, ισχύει το ίδιο και τώρα. Ήμουν απογοητευμένος, θυμωμένος με τα πάντα. Ελπίζω το κοινό να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα και να μην ακούγονται όλα (σ.σ. γέλια). Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έτσι, παρά αδιάφορος. Ο Χολμ έτυχε να είναι ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά μου και συνέβη σε αυτόν. Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να συνέβη στον Μπγιας (σ.σ. Ματίας Μπγιάρσμιρ) ή κάποιον άλλον».

Διαβάστε ακόμη...