Η δύσκολη επιλογή του Γκαρσία ενόψει Αϊντχόφεν

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League στην έδρα της Αϊντχόφεν, με τον Πάμπλο Γκαρσία να καλείται να διαλέξει ανάμεσα στις περιορισμένες του επιλογές για τη θέση των πλαγίων μπακ.
Πηγή: sdna.gr
Η δύσκολη επιλογή του Γκαρσία ενόψει Αϊντχόφεν


Ήρεμος και δίχως να έχει αφήσει βαθμούς και... σκέψεις στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει πλέον το επόμενο, κόντρα στην Αϊντχόφεν (26/11, 22:00). Ο Δικέφαλος καλείται να διατηρήσει το αήττητο σερί στον όμιλο και άρα το προβάδισμα πρόκρισης. Και αυτό πρέπει να το καταφέρει με ό,τι μέσα έχει.

Ο προβληματισμός στο επιτελείο του Πάμπλο Γκαρσία αφορά στην επιλογή για τα πλάγια μπακ. Η απουσία του Γιαννούλη περιορίζει τις επιλογές, ενώ οι Βιεϊρίνια και Περέιρα, ακόμα και παρά το γεγονός ότι η μαγνητική του τελευταίου ήταν τελικά καθαρή, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League δεδομένου ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα του Δικεφάλου.

Έτσι, μοναδικές διαθέσιμες λύσεις για τις δύο θέσεις των πλαγίων μπακ είναι οι Ροντρίγκο, Λύρατζης και Ουαγκέ. Αν μάλιστα κρίνει κανείς από τα έως τώρα δεδομένα με τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στην εποχή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, θα καταλάβει ότι η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα παιχνίδια του Γκαρσία, τρία για τη Super League και ένα για το Europa League, ο Ροντρίγκο έχει αγωνιστεί τρεις φορές ως βασικός στο δεξί άκρο, ο Ουαγκέ μία επίσης στα δεξιά και ο Λύρατζης μία στο αριστερό άκρο. Αλλά ακόμη και με αυτήν την εικόνα, δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τη χρήση του Ροντρίγκο ως σίγουρη, μιας και είναι άγνωστη η μορφή που θα δώσει ο Γκαρσία στο ροτέσιον του.

Διαβάστε ακόμη...