Αμυντικός του ΠΑΣ γκρεμίζει την προπαγάνδα

Από inpaok.com: Για το καθαρό γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί, τοποθετήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Νώντας Παντελάκης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: inpaok.com
Αμυντικός του ΠΑΣ γκρεμίζει την προπαγάνδα

Ο στόπερ της ομάδας από την Ήπειρο γκρέμισε την ερυθρόλευκη προπαγάνδα λέγοντας πως το γκολ είναι κανονικό όπως φαίνεται και από το VAR.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πικρία που αφήνει το αποτέλεσμα στον ΠΑΣ:

«Όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά ένα παιχνίδι, σου αφήνει μια πικρία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Για το γκολ του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει οφσάιντ:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να συζητάμε για αυτά. Ως πρώτη εικόνα νόμιζα ότι είναι οφσάιντ. Με το VAR νομίζω όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως φαίνεται. Το σημαντικό είναι πως μπήκε το γκολ και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι».

Για το τι τους είπε ο Σιδηρόπουλος:

«Μας είπε πως υπάρχει ένα σπρώξιμο αλλά έχει φύγει η μπάλα. Απόφαση του διαιτητή είναι και συνεχίζουμε με αυτό. Μας είπε μετράει το γκολ καθώς δεν υπάρχει οφσάιντ στην φάση»

Για την τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού από τον ΠΑΣ:

«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, είμασταν διαβασμένοι τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο με την προσθήκη ποιοτικών παικτών, ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε αρκετά. Μετά την αποβολή το έργο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς»

Για το ποιους ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως μόλις μπήκε ο Καντουρί ο Τζόλης και ο Μπίσεσβαρ έγιναν απειλητικοί και μας δυσκόλεψαν. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική και μεγάλη ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε μπει δυνατά. Στο δεύτερο όμως έβγαλε ποιότητα».

Διαβάστε ακόμη...