Ψάχνει αντί-Χέρντον

Η μη συμμετοχή του Άλαν Χέρντον στα παιχνίδια με Λαύριο και Προμηθέα, ήταν ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του, με τον ΠΑΟΚ να έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει αντί-Χέρντον


Η διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας, δίνει περισσότερο χρόνο στον Κώστα Μέξα και τους ανθρώπους της ΚΑΕ, ωστόσο θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να έχουν τελειώσει με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Τερέλ Παρκς (παλιότερα σε Προμηθέα και Λάρισα), ο οποίος έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τη γαλλική Σολέ, μπορεί να άρεσε, αλλά από την πλευρά του έγινε σαφές από την πρώτη στιγμή, ότι δε σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα και μάλιστα, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι στο Ισραήλ και τη Μπνέι Χεζρλίγια.

Στην αναζήτηση του ΠΑΟΚ για ψηλό, μπαίνει και η εξίσωση της πανδημίας, δεδομένου ότι στην αγορά, υπάρχουν και (αρκετοί) παίκτες που είναι ανενεργοί για καιρό...

Προς το παρόν, ο ΠΑΟΚ βλέπει διάφορες περιπτώσεις χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα σε κάποια, αλλά με το σκεπτικό ότι μετά τη διακοπή, ακολουθεί εβδομάδα με τρία παιχνίδια (ΑΕΚ, Λάρισα και Άρης), θέλουν να προχωρήσουν, το δυνατόν γρηγορότερα, με τον αντικαταστάτη του Χέρντον.

Διαβάστε ακόμη...