Αναγκαστική... στροφή

Από paok24.com:Για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε χθες ένα απαιτητικό σερί αγώνων σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πηγή: paok24.com
Αναγκαστική... στροφή

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη που έψαχνε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο... διακόπτης γύρισε άμεσα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την PSV την Πέμπτη στην Ολλανδία (22:00), με τον Γκαρσία και τους παίκτες του να βρίσκονται κανονικά σήμερα το πρωί στο γήπεδο, προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς Ευρώπης.

Ο Ουρουγουανός έχει συγκεκριμένα ερωτηματικά με φόντο το ματς της Πέμπτης, καθώς ψάχνει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Βιεϊρίνια και Περέιρα -που έχει κι ένα θέμα- να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και μένει να φανεί η τελική επιλογή του.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή των Καντουρί και Τζόλη που μπήκαν σαν αλλαγή χθες στο παιχνίδι, θεωρείται αρκετά πιθανή, ενώ τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν και στην άμυνα, με την μετατόπιση του Κρέσπο.

Σε κάθε περίπτωση οριστικές απαντήσεις θα δοθούν στις επόμενες δύο προπονήσεις, με τον Γκαρσία να φανερώνει τις σκέψεις του.

Διαβάστε ακόμη...