Συγκινητικός Ιωσηφίδης για τον κορονοϊό

Από Inpaok.com: Ο Κώστας Ιωσηφίδης πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα καθώς προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για περίπου δέκα μέρες στο ΑΧΕΠΑ. Πλέον, είναι υγιής και επέστρεψε σπίτι του.
Πηγή: inpaok.com
Συγκινητικός Ιωσηφίδης για τον κορονοϊό

Ο γενικός αρχηγός της Κ-19 του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την περιπέτειά του ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

Αναλυτικά:

«Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες.

Χρειάστηκε να δώσω πρόσφατα άλλη μια, απέναντι σε έναν αντίπαλο άγνωστο και επίμονο. Ο κορονοϊός επισκέφθηκε και εμένα και χρειάστηκα νοσηλεία και υποστήριξη.

Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη συγκίνηση για το ενδιαφέρον του τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μου. Τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις πολύ σημαντικές ενέργειές τους, προκειμένου άμεσα να μου παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία. Τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή μας επαφή και υποστήριξη.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη. Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες!”.

Διαβάστε ακόμη...