Επιστρέφει με 3άδα μεγάλων αγώνων από τη διακοπή

Απο paok24.com: ΑΕΚ, Λάρισα και στο βάθος Άρης
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει με 3άδα μεγάλων αγώνων από τη διακοπή

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τα προκριματικά των εθνικών ομάδων.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον βοήθησε και το πρόγραμμα. Οι εκτός έδρας αγώνες με Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Προμηθέα είχαν δέσει τα χέρια της ομάδας και οι ήττες ήρθαν. Μάλιστα με τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση κάτι που τρόμαξε πολύ κόσμο, ενώ η νίκη επί του Λαυρίου την Τετάρτη και η καλή εμφάνιση του σήμερα στην Πάτρα έφεραν και πάλι αισιοδοξία στην ομάδα.

Μάλιστα όλοι πλέον περιμένουν και τα επόμενα παιχνίδια ώστε η ομάδα να κοιτάξει μπροστά στους στόχους που έχει μέσα στη σεζόν. Μετά λοιπόν από τους αγώνες της εθνικής ομάδας με την Λετονία και την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, το σύνολο του Κώστα Μέξα επιστρέφει στην Basket League και στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Βέβαια μία εκτός έδρας αναμέτρηση με την ισχυρή φετινή ΑΕΚ μπορεί να μην φέρνει πολλές προσδοκίες, αλλά η συνέχεια του προγράμματος είναι βατή. Εξ αρχής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο Παλατάκι την Λάρισα για τον αγώνα που είχε αναβληθεί για την 3η αγωνιστική της Basket League. Μετά από τον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί το δεύτερο Σάββατο του Δεκέμβρη και τον Άρη στο Παλατάκι.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στην πρώτη τριάδα αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και μία πρώτη ευκαιρία για νίκες που θα του δώσουν ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...