«Να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα!»

Από inpaok.com: Η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ανθή Παπακωνσταντίνου, μίλησε για την φετινή προετοιμασία, για την εκ νέου απότομη διακοπή, για το αν υπάρχει ικανοποίηση για το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο, για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Πηγή: inpaok.com
«Να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διαφορετική καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Σίγουρα η φετινή προετοιμασία ήταν πρωτόγνωρη για εμάς, καθώς ξεκινήσαμε μετά από αρκετούς μήνες απραξίας. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι με τις σωστές οδηγίες του προπονητή μας καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικά και σωματικά, αλλά σίγουρα η περίοδος εκτός γηπέδων μας κόστισε αρκετά».

Για την απότομη και πάλι διακοπή και τι συμβουλές τους έχουν δώσει οι προπονητές:

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές και δεν ξέρω δυστυχώς πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα που η πολιτεία δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τους ερασιτέχνες αθλητές.

Δεν είναι μόνο τα σωματεία είναι και οι αθλητές οι οποίοι αυτούς τους μήνες είμαστε σε μεγάλο προβληματισμό για τη συνέχεια. Οι εβδομάδες καραντίνας σημαίνουν για εμάς μείωση απόδοσης αγωνιστικής αλλά και μηδενικά έσοδα, καθώς πολλές αθλήτριες ζούμε από αυτό. Από αυτό που αγαπάμε τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο.

Οι προπονητές μας συμβουλεύουν να δουλεύουμε σε ατομικό επίπεδο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που μας έχουν στείλει και να έχουμε υπομονή».

Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα και αν υπάρχει ικανοποίηση:

«Η Μπενφίκα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί μόλις 3 χρόνια, αλλά λειτουργεί όλος ο σύλλογος σε επαγγελματικά πλαίσια με παίκτριες επαγγελματίες. Και το λέω αυτό γιατί παίζει μεγάλο ρόλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο το να είσαι επαγγελματίας από ερασιτέχνης.

Δεν είμαι σίγουρα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, καθώς εμείς θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρόλα αυτά πιστεύω ότι η Μπενφίκα ήταν πιο έτοιμη έχοντας παιχνίδια στα πόδια της και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι αν και εμείς είχαμε αγωνιστικό ρυθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Τέλος, η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει:

«Εύχομαι να τελειώσει όσο πιο σύντομα η δύσκολη περίοδος που ζούμε. Να παραμείνουμε ενωμένοι να δίνουμε δύναμη και αγάπη στους δικούς μας ανθρώπους αλλά και στους συνανθρώπους μας. Να έχουμε υγεία πίστη στο Θεό και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Διαβάστε ακόμη...