"Αντέξαμε μόνο ένα ημίχρονο"

Από paok24.com:Η ομάδα του Λαυρίου έχασε στο δεύτερο παιχνίδι της Stoiximan Basket League από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της ομάδας στάθηκε στην κατάσταση της ομάδας του, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.
Πηγή: paok24.com
"Αντέξαμε μόνο ένα ημίχρονο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Είχαμε μία εικόνα ίδια με αυτή στην Ρόδο. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο. Δεν είχαμε φρεσκάδα και ένταση στις τελευταίες περιόδους. Είμαστε επηρεασμένοι από αυτό που έχουμε περάσει. Δεν είναι δικαιολογία και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι. Βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό καθώς συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα και παλεύουν για τη ζωή τους. Μακάρι να περάσουμε γρήγορα από αυτή την κατάσταση της πανδημίας, μιας και είμαστε σε μία πόλη που βασανίζεται από αυτή την κατάσταση. Περιμένουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και με το καλό να υποδεχτούμε τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο γύρο και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία που και φέτος ήταν εξαιρετική".

Πόσο θα βοηθήσει η έλευση του Έβανς και πώς είδε τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και το φιλικό προετοιμασίας:

"Θα μας βοηθήσει καθώς δεν έχουμε παίκτη στη θέση αυτή. Το πρόβλημα μας είναι συνολικό και όχι ατομικό. Έχουμε περάσει πολλά εδώ και έναν μήνα και είναι δύσκολο να μπουν και πάλι στον ίδιο ρυθμό. Για τον ΠΑΟΚ είδαμε και πάλι αυτά που είδαμε και το καλοκαίρι. Έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να παίξουν και να διαβάσουν το παιχνίδι και έτσι η διαφορά πήγε στους 18 πόντους. Αυτό που είδα είναι ότι είχε μεγαλύτερη πίεση από όσο θα έπρεπε. Δεν έχασε κάποιο παιχνίδι μέχρι τώρα που ήταν η καταστροφή του. Πιστεύω ότι θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο τη φετινή χρονιά".

Διαβάστε ακόμη...