Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σάουμπ

Από thessports.gr:Αναδρομή στο μεταγραφικό καλοκαίρι της Κολωνίας, κάνει γερμανική ιστοσελίδα και σε αυτή την αναδρομή γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λούις Σάουμπ που ανήκει στην ομάδα που αγωνίζεται εκεί πλέον ο Δημήτρης Λημνιός.
Πηγή: thessports.gr
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σάουμπ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα geissblog.koeln ο Δικέφαλος ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον 25χρονο Αυστριακό μεσοεπιθετικό, πριν καν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού, ωστόσο εν τέλει αυτή η μεταγραφή δεν έγινε.

"Στην αρχή της προετοιμασίας ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ είχε δηλώσει πως ο παίκτης τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ, ενώ συμφωνία υπήρχε ανάμεσα και στις δυο ομάδες, ωστόσο η ελληνική πλευρά έπρεπε να πουλήσει πρώτα δυο παίκτες για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σάουμπ.

Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λημνιού, η Κολωνία περίμενε τέσσερις εβδομάδες για ένα θετικό μήνυμα από την Ελλάδα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έψαχνε πάντα νέους λόγους για να καθυστερήσει την μεταγραφή του Σάουμπ", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Λούις Σάουμπ εν τέλει, όντας εκτός πλάνων του προπονητή της Κολωνίας, δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Λουκέρνη, όπου μετράει σε έξι συμμετοχές, ένα γκολ και δυο ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...