Αυτή την ενδεκάδα σκέφτεται ο Γκαρσία για το ματς της Κυριακής

Από sfina.gr: Λύσεις για την μεσαία του γραμμή αναζητά ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: sfina.gr
Αυτή την ενδεκάδα σκέφτεται ο Γκαρσία για το ματς της Κυριακής

Ο Ουρουγουανός θα πρέπει ήδη να σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις για τον άξονα και το 4-2-3-1 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιλέξει για την αναμέτρηση, αφού δύσκολα θα δώσουν το παρών τόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όσο και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έκανε θεραπεία και ποδήλατο κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Η κλινική εικόνα του Μαροκινού είναι καλή, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής μετά από συζήτηση με το ιατρικό επιτελείο, θα υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική τομογραφία σήμερα προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ελ Καντουρί για να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή ή θα διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την περίπτωση του.

Σε ότι αφορά τον Ντούγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο χθες. Η κατάσταση του τραυματισμού του είναι βελτιωμένη, αλλά θ' αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Σε περίπτωση που κανείς από τους δυο δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών στον αγώνα με τον ΠΑΣ, τότε ο Γκαρσία θα ψάξει για τον «παρτενέρ» του Στέφαν Σβαμπ στο ζευγάρι των χαφ. Πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει δίπλα στον Αυστριακό, ο Νίκα Νινούα που έχει διαφορετικά και πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Άντερσον Εσίτι, που ταιριάζει περισσότερο σε παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει πίσω από την μπάλα.

Διαβάστε ακόμη...