"Όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητά μας"

Από esake.gr: O Μπο Μπιτς μίλησε στο προσωπικό του blog για τις επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο.
Πηγή: esake.gr
"Όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητά μας"

Αναλυτικά:

Ξέρετε τι ώρα είναι, είναι ώρα #BeechBlog!

Έχουμε μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εσάς, καθώς ο #PAOK παίζει 2 παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει, 2 δημοσιεύσεις. Ξέρω, ξέρω, είναι δύσκολο να συγκρατήσετε όλο τον ενθουσιασμό σας!

Ήταν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τον φίλο σας εδώ. Δυστυχώς, είχα κάποια τροφική δηλητηρίαση. Δεν θα πάω σε λεπτομέρειες, αλλά είμαι βέβαιος ότι ξέρετε πώς πήγε... Ευτυχώς, είμαι πολύ καλά και έτοιμος να παίξω σε αυτά τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας και έτσι ακριβώς είναι και η υπόλοιπη ομάδα! Όλοι μας είμαστε υγιείς και χωρίς Covid!

Εντάξει, ας πάμε κατευθείαν στο πρώτο παιχνίδι. Πρώτα έχουμε έναν αγώνα εναντίον του Λαυρίου, τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος! Παρόλο που θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας και σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο συναίσθημα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ χωρίς τους οπαδούς μας, είναι μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα! Ξέρω προσωπικά ότι θα έχουμε μερικούς νεαρούς φιλάθλους να μας παρακολουθούν από το σπίτι στις ΗΠΑ, στην τάξη της φίλης μου την Τετάρτη!

Έχουμε εξασκηθεί για πάνω από μία εβδομάδα, δουλεύοντας για το παιχνίδι αυτό και αισθανόμαστε ότι έχουμε διορθώσει τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο παιχνιδιού για να χτυπήσουμε το Λαύριο!

Όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητά μας να παίξουμε κατευθείαν από το ξεκίνημα του αγώνα και από την ψυχική μας σκληρότητα να εκτελέσουμε το σχέδιο του παιχνιδιού για 40 λεπτά.

Θα τα πούμε και πάλι σε λίγες μέρες, ελπίζουμε να το κάνουμε μετά από νίκη και προτού κατευθυνθούμε προς την Πάτρα!

Διαβάστε ακόμη...