«Να παίρνουμε τα κατάλληλα μετρά και να μείνουμε στο σπίτι»

Από acpaok.gr: Την εμπειρία του θέλησε να μοιραστεί αυτές τις δύσκολες ώρες του lockdown αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα ο αθλητής του τμήματος Taekwondo του ΠΑΟΚ, Τριγωνάκης Ευστράτιος, ο οποίος μίλησε στο acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
«Να παίρνουμε τα κατάλληλα μετρά και να μείνουμε στο σπίτι»

«Αυτήν την περίοδο, μέσα στο σπίτι οι ώρες περνάνε απερίγραπτα κουραστικά και βαρετά καθώς πάνω από 9 ώρες την ημέρα βρίσκομαι μπροστά σε μια οθόνη λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων και εργασιών. Δεν έχω χρόνο για περαιτέρω ασχολίες καθώς μου μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος.

Όπως προανέφερα, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος ,άρα και η σωματική μου άσκηση έχει μειωθεί. Παρόλα αυτά, αθλούμαι 3-4 φορές την εβδομάδα , είτε μέσω των προπονήσεων που οργανώνει ο δάσκαλος μου στην πλατφόρμα του zoom όπου αθλούμαι στο δωμάτιο μου, είτε πηγαίνω για τρέξιμο στο ανάχωμα της κάτω Τούμπας ή γύρω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει η προπόνηση στην αίθουσα που κάναμε πριν ξεσπάσει η πανδημία, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου. Αλλά πλέον αυτό δεν είναι εφικτό υπό τις τωρινές συνθήκες.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον είναι να μην ανησυχούμε, ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί όλοι να παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα και να μείνουμε στο σπίτι, ή έστω να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας. Σε λίγο καιρό ελπίζω να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που είχε ο καθένας πριν τον κορωνοϊό».

Διαβάστε ακόμη...