Ο Σβαμπ και οι… άλλοι

Ιδιαιτέρως επιδραστικός είναι ο Στέφαν Σβαμπ στον τρόπο παιχνιδιού του νέου ΠΑΟΚ, μόλις από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σβαμπ και οι… άλλοι

Ο Αυστριακός πολύπειρος μέσος έχει κατορθώσει με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην ομάδα να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» του άξονα των «ασπρόμαυρων», όντας μέχρι στιγμής ο κύριος δημιουργός του ρόστερ.

Και αν στο σκοράρισμα παρατηρείται πολυφωνία αφού Σφιντέρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης μοιράζονται την κορυφή με τέσσερα γκολ έκαστος σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στον τομέα των ασίστ.

Ο Στέφαν Σβαμπ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι με διαφορά ο κορυφαίος δημιουργός της ομάδας, με επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι τέσσερις από αυτές είναι στη Super League, της οποίας είναι και ο κορυφαίος δημιουργός, με μια παραπάνω από τον Κώστα Φορτούνη.

Στα ενδότερα του Δικεφάλου, πίσω του βρίσκονται μόνο (στις συνολικές ασίστ) οι Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης με 3, ενώ στο πρωτάθλημα μετά τις τέσσερις του Σβαμπ υπάρχουν μόνο οι Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης, Τζόλης και Σφιντέρσκι που έχουν από μία.

Διαβάστε ακόμη...