Ξανά σερί «μεγάλων» σκορ μετά από 20 μήνες!

Από paok24.com:Το πρώτο ζητούμενο του Πάμπλο Γκαρσία ήταν να αλλάξει το κλίμα στον ΠΑΟΚ. Αυτή η αλλαγή, συνδυάστηκε με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όλες με "μεγάλο" σκορ!
Πηγή: paok24.com
Ξανά σερί «μεγάλων» σκορ μετά από 20 μήνες!

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος κέρδισε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-1 στο ντεμπούτο του Ουρουγουανού στην "πρώτη" ομάδα, διέλυσε την PSV στην Τούμπα με 4-1 και έφυγε με το "διπλό" από τη Ριζούπολη με σκορ 3-1.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάτι ανάλογο, δηλαδή να καταγράψει ένα σερί τριών νικών πετυχαίνοντας τρία ή περισσότερα γκολ σε κάθε παιχνίδι; Πριν από 20 μήνες, με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τότε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-0 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (19/1/2019), συνέτριψε την Παναχαϊκή για το Κύπελλο με σκορ 5-0 (22/1/2019) επίσης στην Τούμπα και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ (4-0, 27/1/2019), αγωνιζόμενος εκ νέου εντός έδρας.

Βέβαια, το επίτευγμα του Πάμπλο Γκαρσία σαφώς και ήταν δυσκολότερο λαμβάνοντας μεταξύ άλλων υπόψη πως η Αϊντχόφεν δεν έχει την... παραμικρή σχέση με την Παναχαϊκή αλλά και το γεγονός πως οι δύο νίκες του ΠΑΟΚ με τον Ουρουγουανό στο πρωτάθλημα έλαβαν χώρα μακριά από την Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...