Ο κορονοϊός φέρνει… Περέιρα στην Εθνική;

Απο inpaok.com: Τα απρόοπτα που μπορεί να φέρουν κλήση για τον μπακ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Ο κορονοϊός φέρνει… Περέιρα στην Εθνική;

Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Νορβηγίας έβαλε «ΣΤΟΠ» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Ρουμανία, για την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Πιο συγκεκριμένα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρέθηκε θετικός στο τελευταίο τεστ και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στη Νορβηγία, όλη η αποστολή τίθεται αυτομάτως σε καραντίνα και δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Ρουμανία.

Η UEFA έχει ήδη ανακοινώσει την αναβολή του παιχνιδιού, που αρχικά είχε οριστεί για σήμερα, Κυριακή (15/11), ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη του παιχνιδιού, δηλαδή αν θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, ή αν θα το πάρει στα «χαρτιά» η Εθνική Ρουμανίας.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αυστρία, με τους Νορβηγούς να σκέφτονται να καλέσουν μια Β' ομάδα, προκειμένου να μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/11).

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την χώρα μάλιστα μέσα στις επιλογές που εξετάζουν στην νορβηγική ομοσπονδία είναι και ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...