Βόλεϊ γυναικών: Εκεί τις... άφησε το δεύτερο lockdown

Από acpaok.gr: Το ολικό lockdown της χώρας, έφερε «λουκέτο» στον αθλητισμό και κατά συνέπεια και στα κλειστά γυμναστήρια. Η ΕΟΠΕ, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα της κυβέρνησης, προχώρησε σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για όλο τον Νοέμβριο.
Πηγή: acpaok.gr
Βόλεϊ γυναικών: Εκεί τις... άφησε το δεύτερο lockdown

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας βρίσκεται σε αγωνιστική αδράνεια από τα τέλη Οκτωβρίου, καθώς εκτός από την αναβολή των αγώνων, δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα πραγματοποίησης προπονήσεων.

Με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να έχουν πραγματοποιηθεί στην Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ μετρά δύο καθαρές νίκες και μία ήττα με 3-2, όντας τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα με 7 βαθμούς.

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Volleyleague, αντιμετώπισε τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας εκτός έδρας, του οποίου επικράτησε με 0-3 σετ και πήρε το τρίποντο.

Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο κλειστό της Μίκρας το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 τη Θέτιδα Βούλας, της οποίας επικράτησε με 3-0 σετ.

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Volleyleague Γυναικών 2020-2021, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία πριν την κήρυξη του δεύτερου lockdown:

ΘέσηΣωματείοΑγωνιστικέςΒαθμοί1.ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ392.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ373.ΠΑΟΚ374.ΑΕΚ465.ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ446.ΑΪΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ207.ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ30

 

Διαβάστε ακόμη...