Πάει για βασικός με Μολδαβία ο Τζόλης

Απο inpaok.com: Ο νεαρός του ΠΑΟΚ έτοιμος για ακόμα μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος
Πηγή: inpaok.com
Πάει για βασικός με Μολδαβία ο Τζόλης

Ο Τζον Φαν Σιπ όπως φαίνεται αφήνει στην άκρη το 4-2-3-1 με το οποίο κατέβαζε την Εθνική στα παιχνίδια της και δοκίμασε το 4-3-3 στο φιλικό με την Κύπρο, όπου στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε πολύ καλά, με τη γαλανόλευκη να σκοράρει δυο φορές και να έχει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στην αναμέτρηση με τη Μολδαβία (15/11, 21:45) για την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου της League C στο Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να κρατάει στα χέρια του την πρώτη θέση.

Με τρίποντο στο παιχνίδι όπως αυτό όπως και με τη Σλοβενία στη Ριζούπολη (18/11, 21:45) θα εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο στη League B.

Ο Ολλανδός τεχνικός μάλιστα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ως βασικό τον εξτρεμ του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, αφού όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στα γκολπόστ, και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος και Μαυρίας.

Στον άξονα θα κινούνται οι Ζέκα, Φορτούνης και Μπακασέτας (ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος) και μεσοεπιθετική τριάδα οι Λημνιός, Τζόλης και Γιακουμάκης.

Διαβάστε ακόμη...