Δυάδα με… τρία ζευγάρια!

Από thessports.gr: Μια από τις πρώτες αλλαγές που έφερε ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος στον πάγκο της πρώτης ομάδας τον Αμπέλ Φερέιρα ήταν η μετατροπή του σχηματισμού από το 3-4-3 του Πορτογάλου, σε σύστημα με δύο κεντρικούς αμυντικούς.
Πηγή: thessports.gr
Δυάδα με… τρία ζευγάρια!

Στα δύο παιχνίδια της Super League με Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης (αμφότερα εκτός έδρας), ο Ουρουγουανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-2-1, ενώ στη μεγάλη νίκη- ανατροπή κόντρα στην Αϊντχόφεν, με ένα καθαρό 4-3-3.

Κοινή συνισταμένη σε όλα τα παιχνίδια η δυάδα στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου, αλλά όχι και τα... πρόσωπα αυτής.

Στο Αγρίνιο αγωνίστηκαν ως βασικοί στόπερ οι Βαρέλα και Ίνγκασον, ενώ κόντρα στην PSV ο έμπειρος αμυντικός από το Κάπο Βέρντε είχε ως παρτενέρ του τον Χοσέ Κρέσπο.

Στη Ριζούπολη ήταν η σειρά του Βαρέλα να πάρει «ανάσες», με τους Κρέσπο και Ίνγκασον να συνθέτουν το ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών, στον τρίτο διαφορετικό συνδυασμό του Πάμπλο Γκαρσία σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στα τελευταία λεπτά, πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον Ουρουγουανού να επιλέγει για πρώτη φορά την παρουσία τριών κεντρικών αμυντικών στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...