«Τσόλακ όπως… Πρίγιοβιτς»

Από inpaok.com: Με τον Αντόνιο Τσόλακ, που ο ΠΑΟΚ απέκτησε από την Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι, ασχολούνται τα ΜΜΕ της Πολωνίας, κάνοντας αναφορά στον εσωτερικό «ανταγωνισμό» με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ παράλληλα θυμήθηκαν και τον Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Τσόλακ όπως… Πρίγιοβιτς»

Αφορμή για την αναφορά τους στον Κροάτη επιθετικό του Δικεφάλου, που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική του ομάδα, ήταν και το προ ετών πέρασμα του από το Πολωνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Λέγκια Γκντανσκ, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε δέκα γκολ, ως δανεικός από την Νυρεμβέργη.

Οι Πολωνοί αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές αμφιβόλου ποιότητας περνούν από το πολωνικό πρωτάθλημα. Για αυτό παρακολουθούμε με περιέργεια εκείνους που έφυγαν από την Πολωνία και κάνουν κάτι καλό στην καριέρα τους. Σημαντικά είναι τα παραδείγματα του Μαρσέλο, του Παουλίνιο, του Καλού Ούτσε, Νεμάνια Νίκολιτς και φυσικά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τον τελευταίο μας τον θύμισε πρόσφατα ο Αντόνιο Τσόλακ για διάφορους λόγους. Επειδή αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και δίνει σκληρή μάχη με τον Κάρολ Σφιντέρσκι για τη θέση του βασικού φορ, αλλά και επειδή έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Κροατίας.

Παρακάτω οι Πολωνοί τονίζουν:

«Στην αρχή της νέας του περιπέτειας στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ ξεκίνησε παίρνοντας ευκαιρίες, αφού αγωνίστηκε ως βασικός σε πέντε από τις έξι πρώτα παιχνίδια, αλλά έπρεπε να περιμένει για το πρώτο του γκολ, στον αγώνα που ξεκίνησε από τον πάγκο. Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Πάμπλο Γκαρσία εμπιστεύτηκε τον Κάρολ Σφιντέρσκι, που σκόραρε μάλιστα στο 18′ . Ο Τσόλακ πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε, ευστοχώντας σε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Από τότε η ιεραρχία στον ΠΑΟΚ φαίνεται να άλλαξε λίγο, αφού ο πρώτος λόγος πλέον μάλλον ανήκει στον Σφιντέρσκι, που ξεκίνησε και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος σκοράροντας ξανά. Λίγες ημέρες πριν, ο Τσόλακ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, αλλά η απόδοση του δεν έπεισε τον Πάμπλο Γκαρσία που στο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή τον Σφιντέρσκι, με τον ΠΑΟΚ να ανατρέπει τελικά το 0-1 στο τελικό 4-1».

Διαβάστε ακόμη...