«Δένει» στην Τούμπα τα «διαμάντια» του!

Από paok24.com:Ταλέντο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ υπάρχει άφθονο! Όποιον και αν ρωτούσες όμως τα προηγούμενα χρόνια για το ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές διαθέτουν το "πακέτο" για μία μεγάλη καριέρα, τα ονόματα των Τζόλη, Κούτσια και Κωνσταντέλια θα βρίσκονταν σε όλες τις απαντήσεις!
Πηγή: paok24.com
«Δένει» στην Τούμπα τα «διαμάντια» του!

Χθες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2024, με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό να επιβραβεύεται για την προσπάθεια και την εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια και τον Δικέφαλο να έχει πλέον το κεφάλι του ήσυχο για τον σούπερ ταλαντούχο Βολιώτη!

Και αυτό γιατί στο νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε περίπτωση που τον προσεγγίσουν ομάδες του εξωτερικού στο άμεσο ή απώτερο μέλλον.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πριν από δύο χρόνια έφτασε μια ανάσα από το να μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα αλλά τελικά το deal δεν προχώρησε με επιθυμία του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του, έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του Κωνσταντέλια να παραμείνει στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια, αντιλαμβανόμενος πως έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό η πολιτική και η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τα "δικά" του παιδιά!

Άλλωστε, σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συνέβαιναν μέχρι προσφάτως, στην "πρώτη" ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν ενεργό ρόλο οι Χρήστος Τζόλης και Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Πάμπλο Γκαρσία υπολογίζει στους Λευτέρη Λύρατζη, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Λευτέρη Λύρατζη, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει και ο Γιώργος Βρακάς.

Εν ολίγοις, τόσο ο Κωνσταντέλιας όσο και όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών αντιλαμβάνονται πλέον πως ο δρόμος προς την πρώτη ομάδα δεν είναι πλέον... κλειστός, από τη στιγμή δε που στο τιμόνι του Δικεφάλου βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία τον οποίο οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ και εμπιστεύονται και εκτιμούν σε απόλυτο βαθμό.

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποθέσεις των Κωνσταντέλια, Τζόλη και Κούτσια, ικανοποιώντας από τη μία τα "θέλω" και τις φιλοδοξίες των νεαρών ποδοσφαιριστών και καταφέρνοντας από την άλλη να μην μπει στα συμβόλαιά τους ρήτρα αποδέσμευσης!

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη, δείχνει τον δρόμο και για τις περιπτώσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών που θα ακολουθήσουν τους τρεις συμπαίκτες τους...

Διαβάστε ακόμη...