Το… story της ανανέωσης Κωνσταντέλια και η ρήτρα

Από inpaok.com: Όσοι έχουν δει τον Γιάννη Κωσνταντέλια να αγωνίζεται μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει όλο το ταλέντο να πραγματοποιήσει τεράστια καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Το… story της ανανέωσης Κωνσταντέλια και η ρήτρα

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου γνωρίζουν εδώ και χρόνια πως έχουν ένα... διαμαντάκι στα χέρια τους, αφού πριν μερικά χρόνια τον παίκτη τον παρακολουθούσε η Μπαρτσελόνα και προσπάθησε να τον πάρει στη Μασία, αλλά λόγω προβλημάτων που είχε η ισπανική ομάδα με την UEFA και την... απροθυμία του ΠΑΟΚ να τον αποχωριστεί έκανε το deal να μην προχωρήσει.

Τα χρόνια περάσαν και ο Κωνσταντέλιας συνέχισε να... μαγεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα αγωνιζόμενος στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Πλέον φτάνοντας στο σήμερα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον δέσει με τετραετές συμβόλαιο, αφού ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Η ανανέωση του 17χρονου... παιδιού θαύματος του Δικεφάλου ήταν μια αποστολή που ήθελε λεπτούς χειρισμούς. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως την υπόθεση παρακολουθούσε ο Ολυμπιακός που είχε κάνει κρούση στον ατζέντη του παίκτη προσφέροντας στον Κωνσταντέλια τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές πάνω από ένα εκατομμύριο.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο παίκτης έχει την εκτίμηση της οικογένειας Σαββίδη, αλλά και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το ότι ο Κωνσταντέλιας είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Δικέφαλο έκλεισε το deal επιτυχημένα.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, αφού αυτή είναι η ένα πολιτική του Δικεφάλου για τα ταλέντα του

Διαβάστε ακόμη...