Ο Σβαμπ για Εθνική Αυστρίας, ΠΑΟΚ και… lockdown

Από thessports.gr: Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Αυστρίας, ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στη μη κλήση του στην Εθνική Ομάδα της χώρας του, στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο lockdown στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Ο Σβαμπ για Εθνική Αυστρίας, ΠΑΟΚ και… lockdown

«Στη θέση μου υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες», είναι η απάντησή του σε δημοσιογράφους, συμπαίκτες και φίλους, όταν τον ρωτούν γιατί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι όχι με την Εθνική Αυστρίας, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται πως έχει μόλις μία, μονόλεπτη συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, σ' ένα φιλικό με την Ουρουγουάη στις 14 Νοεμβρίου 2017. «Δεν θα τα παρατήσω, κάνω τα πάντα για την ευκαιρία μου, ώστε να μην μπορούν να με αγνοήσουν», ήταν το δικό του σχόλιο.

Έπειτα γίνεται μία αναφορά στις 7 ασίστ και τα 2 γκολ του Σβαμπ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να λέει: «Είμαι ξανά κλασικό «8άρι». Ο box-to-box μέσος της ομάδας».

Όσο για το lockdown ο Αυστραικός μέσος του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι πιο αυστηρά εδώ απ' ότι στην Αυστρία. Αν φύγεις από το σπίτι σου κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να ενημερώσεις τις αρχές για τον λόγο που το κάνεις αυτό με SMS. Τίποτα δεν λειτουργεί μετά τις 21:00. Όταν αγωνιζόμαστε βράδυ, παίρνουμε βεβαίωση από τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε ακόμη...