“Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος σε όλη την Ευρώπη”! (aud)

Από sfina.gr: Πέρασε από τον ΠΑΟΚ, πρόσφερε και αγαπήθηκε από τον κόσμο, αλλά αγάπησε την ομάδα και δεν την ξεχνάει ποτέ! Ο λόγος για τον Σέρβο, πρώην επιθετικό του Δικεφάλου, Σλάτζαν Σπάσιτς, ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι και από εκεί μίλησε στον FOCUS 103,6 FM για όλους και για όλα...
Πηγή: sfina.gr
“Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος σε όλη την Ευρώπη”! (aud)

Μεταξύ άλλων, είπε:

-"Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερά άκρα με Ζίφκιβιτς και Τζόλη, στην επίθεση, έχει ποιότητα και πιστεύω ότι ο Ζίφκοβιτς έχει πάρα πολλά ακόμη να προσφέρει. Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας και απορώ πώς τον έδωσε η Μπενφίκα. Παίκτες ποιότητας είναι και ο Σβαμπ, ο Μουργκ, ενώ πίσω ο Βαρέλα με τον Κρέσπο είναι διαχρινικές αξίες. Κρίμα για τον Γιαννούλη, που τραυματίσθηκε και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια, ελπίζω και εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα".

Για το τι θα έλεγε στους νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ: "Θα τους έλεγα να περιμένουν να δουν την Τούμπα γεμάτη, γιατί τότε θα πάθουν την πλάκα τους, Να δουν τον καλύτερο λαό σε όλη την Ευρώπη, τον λαό του ΠΑΟΚ".

Για τον γκαρσία: "Παίζει πιο επιθετικά πλέον η ομάδα με τον Γκαρσία σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή και πιστεύω ότι είναι ευκαιρία και για τον Γκαρσία η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ".

Για τον Τσόλακ: "Είναι στη φάση της προσαρμογής, ήρθε από άλλο πρωτάθλημα, αυτό της Κροατίας, που είαι υποδεέστερο από το Ελληνικό και χρειάζεται υπομονή για να δείξει τι αξίζει..."

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον FOCUS 103,6 FM:

Διαβάστε ακόμη...