Αυτή είναι η ευκαιρία για τον Αντόνιο Τσόλακ!

Από sfina.gr: Προβληματισμός επικρατεί στην Κροατία για τις απουσίες στην εθνική της χώρας, και κυρίως για αυτή του, πιο αποτελεσματικού φέτος βάσει αριθμών, Αντρέα Κράμαριτς.
Πηγή: sfina.gr
Αυτή είναι η ευκαιρία για τον Αντόνιο Τσόλακ!

Ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ τραυματίστηκε και δεν θα ενισχύσει την «χρβάτσκα» στα παιχνίδια του Νοέμβρη και φαίνεται ότι μέσα από αυτό θα πάρει την ευκαιρία του ο Αντόνιο Τσόλακ.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Τσόλακ του ΠΑΟΚ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζλάτκο Ντάλιτς να δείχνει πως δεν έχει κατασταλάξει για το ποιον θα χρησιμοποιήσει στην αιχμή του δόρατος, στα παιχνίδια με Τουρκία (φιλικό), Σουηδία και Πορτογαλία (Nations League).

Στη συνέντευξη τύπου του μάλιστα ο Κροάτης προπονητής είπε: «ΤΑ ΜΜΕ δημιούργησαν άσκοπα πανικό. Έχουμε τους Σλούγκα και Γκρμπιτς στη θέση του τερματοφύλακα και τον Κάλινιτς που είναι μαζί μας εδώ και αρκετό καιρό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες και στους δύο τερματοφύλακες κόντρα στην Τουρκία, ανάλογα με την εξέλξη του αγώνα. Για την επίθεση έχουμε τον Μπούντιμιρ και τον Τσόλακ, θα δούμε πως θα παίξουμε».

Η πιθανή συμμετοχή του τσόλακ στην εθνική ομάδα, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του, να σκοράρει με την εθνική και να ανεβεί ψυχολογικά, κάτι που θα βοηθήσει σίγουρα την μετέπειτα παρουσία του στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...