Διπλό στο Αιγάλεω με Μάρτσιν Μίετσελ! (2006)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 11/11/2006, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αιγάλεω επικρατώντας με 0-2, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Διπλό στο Αιγάλεω με Μάρτσιν Μίετσελ! (2006)

Ο Δικέφαλος βρήκε τους γηπεδούχους σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ καθώς ήταν ως τότε η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος και παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε (εποχή Γούμενου στα τελειώματα), εμφανίστηκε στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", πανέξυπνα στημένος και καλά διαβασμένος από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς...

Η ομάδα εκείνη τη μέρα κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο, έχοντας και τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της, που βρέθηκε στο πέταλο βοηθώντας πάρα πολύ την προσπάθεια των παικτών μας να φύγουν από την Αθήνα με το διπλό στις αποσκευές τους.

Σημειώνουμε πως το Αιγάλεω είχε να δεχτεί γκολ 483 λεπτά, πριν έρθει στο 52ο λεπτό ο Μάρτιν Μίετσελ να νικήσει τον Τζενάμο, σπάζοντας αυτό το εντυπωσιακό σερί των γηπεδούχων!

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, η καλύτερη φάση του οποίου ήρθε στην εκπνοή του με τον Αραμπατζή να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Τζενάμο.

Φτάσαμε στο 52ο λεπτό όταν ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μίετσελ που μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον Τζενάμο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσίγκας (παίκτης που ήρθε στην ομάδα στα ανταλλάγματα της μεταγραφής Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό), με κοντινή γυριστή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η τελευταία καλή φάση στο ματς ανήκει στον ΠΑΟΚ, με τον Ηλιάδη στο 85' να τραντάζει με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων...

Ο Δικέφαλος των χιλίων προβλημάτων με τη νίκη του αυτή, έφτασε τους 18 βαθμούς και βρέθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας το Αιγάλεω στην 5η (16 βαθμοί)

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Μίετσελ, Τσίγκας, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μπαρκαουάν.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Τσενάμο, Παπουτσής, Σίμανεκ, Ψωμάς (75' Μάριτς), Ποπόφ, Τσάτσος, Σκοπελίτης, Κουμουρτζί, Εντουσέι (63' Μουστογιάννης), Αγρίτης, Νικολόπουλος (57' Πετρόπουλος)

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Μελίσσης (82' Μπαλάφας), Μέγκαχεντ (30' Χασιώτης), Ζαγοράκης (46' Γκονζάλες), Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Μίετσελ, Τσίγκας

Δηλώσεις:

Μόμτσιλο Βούκοτις: "Ήταν το 3ο παιχνίδι σε επτά μέρες, αλλά σε καμία στιγμή δε μας έλειψε το τρέξιμο και η μαχητικότητα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για εμάς σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα που δεν βλέπω να χάνει εδώ παιχνίδια.

Κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά ένα ένα και θα προσπαθήσουμε στον πρώτο γύρο να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στον δεύτερο γύρο αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το πιο ευνοϊκό πρόγραμμά μας"

Μάρτιν Μίετσελ: "Θέλαμε τη νίκη και ήρθαμε στην Αθήα για να την πάρουμε. Γνωρίζαμε ότι ήμαστε σε καλή κατάσταση από την εμφάνισή μας στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 1-0), δώσαμε το 100% σήμερα και κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι"

Αμρί Μέγκαχεντ: "Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως πλέον μπορούμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι (νίκη 3-0 με Ιωνικό στην Τούμπα) θα παίξουμε για άλλους τρεις βαθμούς, εύχομαι να τους πάρουμε και να ανεβούμε ακόμη περισσότερο"

Θανάσης Τσίγκας: "Είναι πολύ καλό για μένα που ξεκίνησα με γκολ σε ένα παιχνίδι που ήμουν στη βασική ενδεκάδα. Είναι σημαντικό που η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας"

* Την ίδια μέρα η ομάδα Νέων που έκανε μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα - στο τέλος άλλωστε στέφθηκε πρωταθλήτρια- διέλυσε την αντίστοιχη του Αιγάλεω με 2-7, έχοντας σκόρερς τους: Αθανασιάδη 5', Τσουκαλά 18' - 56' - 76', Διαμαντόπουλο 79' - 81' και Πεχλιβάνη στο 53'.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Χάντζος 61' και Αποστολάκης στο 68'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κουτσαβασίλης, Γενίκομσου, Προβατίδης (59' Αρνίδης), Δελήμπασης, Τσιώνος, Μανουσαρίδης, Μουμίν, Τσουκαλάς (78' Κορδάκης), Τσουλάκος, Πεχλιβάνης, Αθανασιάδης (68' Διαμαντόπουλος)

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...

Διαβάστε ακόμη...