«Να γουστάρουν οι οπαδοί με την ομάδα!»

Από thessports.gr: Συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, και πιο συγκεκριμένα στου Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κιλκίς, παραχώρησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας.
Πηγή: thessports.gr
«Να γουστάρουν οι οπαδοί με την ομάδα!»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι περήφανος που είμαι τώρα στην πρώτη ομάδα προπονητής, δίπλα στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα γενικότερα. Δούλεψα στην ακαδημία, είμαι χαρούμενος. Θα είμαι ευγνώμων στον κόσμο του ΠΑΟΚ για πάντα. Έχω πολλά στο μυαλό μου αυτή την περίοδο και στόχος μου είναι να φτιαχτεί μια καλή ομάδα. Με αυτά που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά για να του δώσουμε χαρά. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα στον ΠΑΟΚ.

Είναι κακό που παίζουμε χωρίς κόσμο, αλλά υπάρχει σε όλες τις ομάδες, σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, εμείς πρέπει να σκεφτούμε το καλό και προς το θετικό. Εκεί πρέπει να είμαστε με το μυαλό μας. Να σκεφτόμαστε θετικά, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι. Τι να σκεφτόμαστε, αυτούς που θέλουν το κακό μας; Εμείς σκεφτόμαστε αυτούς που θέλουν το καλό μας, που είναι δίπλα μας και για αυτούς τους ανθρώπους θα τα δώσουμε όλα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες, εγώ δεν παίζω μπάλα, αυτοί παίζουν και πρέπει να το καταλάβουν και να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν δούλεψα στην Κ19, τους είχα ότι πρέπει να δουλεούν σκληρά και δυνατά. Εγώ κοιτάω ποιος αξίζει να παίζει για την πρώτη ομάδα και δεν με νοιάζει η ηλικία. Όποιος αξίζει, θα παίζει. Σίγουρα θα κάνω λάθος, κάθε μέρα κάνω λάθη, αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να βάλω παίκτη από την Κ19 ή από την Κ17. Όποιος δουλεύει, θα παίζει, όποιος δεν δουλεύει δεν θα παίζει. Αυτό έκανα στην ακαδημία, αυτό θα κάνω και στην πρώτη ομάδα.
Δεν έχω δει όλα τα παιδιά ακόμα, είμαι λίγες μέρες στην ομάδα. Πριν δεν τους έβλεπα κάθε μέρα, για να τους ξέρω καλύτερα. Κάθε προπονητής έχει διαφορετικό βλέμμα για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να τους δω όλους, για να πάρουμε αποφάσεις. Για το τι χρειαζόμαστε για την ομάδα για την συνέχεια της σεζόν.

Ποτέ δεν ζήτησα τίποτα από τον κόσμο και ούτε τώρα ζητάω. Εγώ και όλο τιμ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να παίζουμε όπως θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εμείς να δείχνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος μετά μπορεί να πει αν λειτουργούμε καλά ή όχι. Εμείς πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας, οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Να δουν την ομάδα και να γουστάρουν, αυτό έχει την πιο μεγάλη σημασία.
Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ομάδας, το έλεγα από τότε που έπαιζα, το λέω τώρα».

Διαβάστε ακόμη...