Σκοράρει ο Σφιντέρσκι… κερδίζει ο ΠΑΟΚ

Από paokrevolution.net: Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το 16ο στο οποίο σκοράρει ο Πολωνός στη Superleague και το 14ο από αυτά στο οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε!
Πηγή: paokrevolution.net
Σκοράρει ο Σφιντέρσκι… κερδίζει ο ΠΑΟΚ

Με λίγα λόγια στο 87,5% των αγώνων Πρωταθλήματος στους οποίους βρήκε δίχτυα, ο Δικέφαλος πήρε το «τρίποντο». Εξαίρεση αποτέλεσαν μόνο τα περσινά εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Άρη στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αφού στο ΟΑΚΑ σκόραρε δύο φορές αλλά ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στην ισοπαλία 2-2 ενώ είχε σημειώσει γκολ και στην ήττα του Δικεφάλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 4-2.

Να σημειωθεί επίσης πως το γκολ του Σφιντέρσκι στη Ριζούπολη, ήταν το 100ο στο φετινό Πρωτάθλημα στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί. Αυτό συνέβη στο 48ο παιχνίδι της σεζόν και τελευταίο της 8ης αγωνιστικής, με πολλές εκκρεμότητες βέβαια, αφού δεν έχουν διεξαχθεί συνολικά οκτώ αγώνες.

Ο Σφιντέρσκι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ, τα υπόλοιπα οκτώ τα έχουν βάλει οκτώ διαφορετικοί παίκτες. Ένας από αυτούς είναι πλέον και ο Στέφαν Σβαμπ, ο Αυστριακός μέσος, που μέχρι τώρα έδινε μόνο ασίστ αλλά είχε σκοράρει την περασμένη Πέμπτη στο ματς απέναντι στην PSV.

Διαβάστε ακόμη...