Οι ατάκες του Παπαπέτρου για τα πέναλτι στην Ριζούπολη

Από thessports.gr: Από τα πρόσωπα της αγωνιστικής είναι ο Τάσος Παπαπέτρου που έδωσε δυο καθαρά πέναλτι στον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Οι ατάκες του Παπαπέτρου για τα πέναλτι στην Ριζούπολη

Μετά το τέλος του αγώνα στην Ριζούπολη, ο Αθηναίος ρέφερι σε συζητήσεις που είχε πριν την αναχώρηση του από το γήπεδο αναφέρθηκε στις δυο φάσεις των δυο πέναλτι που δόθηκαν στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του SDNA, "After Live" ο Τάσος Παπαπέτρου είχε "πηγαδάκι" μετά το τέλος του αγώνα και μίλησε για τις δυο φάσεις που συζητήθηκαν.

Για την φάση του πέναλτι του Σφιντέρσκι μετά το πάτημα του Λισγάρα, ο Παπαπέτρου έλεγε μεταξύ άλλων: "Ευτυχώς που υπάρχει το VAR, κανείς διαιτητής δεν θα το έβλεπε, είναι μαρκάρισμα από μέσα προς τα έξω. Ήταν πολύ δύσκολη η φάση και μόνο μέσω του VAR θα φαινόταν", ενώ για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με το χέρι του Μπρούτσιτς φέρεται να είπε : "Είδα ξεκάθαρα την παλάμη του παίκτη του Απόλλωνα, εκεί βρίσκει η μπάλα και συμφώνησε και ο VAR με την υπόδειξη μου".

Διαβάστε ακόμη...