Analysis by Repress: Πως ο run and gun ΠΑΟΚ... πετσόκοψε την Αϊντχόφεν (vid)

Από repress.gr: Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν, το Repress έκανε... φύλλο και φτερό την Ολλανδική ομάδα, διαβάζοντας τόσο τον τρόπο που επιτίθεται, με ένα 4-4-2 το οποίο σε φάση επίθεσης προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα από τον άξονα, εκεί που προσπαθεί να βγάλει υπεραριθμίες με την παρουσία των εξτρέμ, που συγκλίνουν, όσο και τα λάθη που κάνει όταν αμύνεται.
Πηγή: repress.gr
Analysis by Repress: Πως ο run and gun ΠΑΟΚ... πετσόκοψε την Αϊντχόφεν (vid)

Το βράδυ της Πέμπτης (5/11), τα είδαμε όλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Τούμπας. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί γέμισαν τον άξονα και δημιούργησαν προβλήματα στον ΠΑΟΚ, καταφέροντας να προηγηθούν με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έφερε στα ίσια το ματς με μια στημένη φάση στο 46′, η Αϊντχόφεν αγχώθηκε και ο ΠΑΟΚ... την χόρεψε στο ταψί! Ο Δικέφαλος έκανε τα τρία επόμενα γκολ να φανούν απλά και εύκολα.

Ουσιαστικά οι ασπρόμαυροι έδειξαν πως μερικές φορές δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Όχι πως δεν είναι κοπιαστικό να κάνεις σωστά πίεση και να τρέχεις, αλλά αν το κάνεις όπως πρέπει, τότε θα δημιουργήσεις ευκαιρίες για γκολ που αν έχεις ποιότητα (που αποδεδειγμένα έχουν Τζόλης και Ζίβκοβιτς) τα γκολ θα έρθουν...

Δείτε το βίντεο εδώ: https://streamable.com/5vz6a3

Διαβάστε ακόμη...