«Έγκλημα με Ζίβκοβιτς!»

Από paok24.com: Πορτογάλοι και Σέρβοι αποθεώνουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και «καρφώνουν» την Μπενφίκα
Πηγή: paok24.com
«Έγκλημα με Ζίβκοβιτς!»

Αναφορές της Abola και των συμπατριωτών του μετά την εμφάνιση του κόντρα στην PSV.

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κάνοντας ένα ονειρικό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Αϊντχόφεν την οποία υπέταξε με το εμφατικό 4-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε μία από τις ευρωπαϊκές βραδιές που δύσκολα θα ξεχαστεί στον Δικέφαλο ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και τη δημιουργία του πρώτου τέρματος, αφού από τα δικά του πόδια φεύγει η μπάλα προς την εστία της PSV πριν βάλει την προβολή ο Σβαμπ και τη στείλει στα δίχτυα.

Η πορτογαλική Abola κάνει ξεχωριστή αναφορά στην εμφάνιση του Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι ήταν καταλυτικός παράγοντας για να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος.

Από την πλευρά τους τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, αποθεώνουν τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, παρουσιάζοντας στα άρθρα τους «τα κατορθώματα ενός Σέρβου στην Ελλάδα».

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα σχόλια που κυκλοφορούν από αρκετούς φίλους της Μπενφίκα στα social media, έπειτα από τη νέα μεστή εμφάνιση του Ζίβκοβιτς.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι εκείνοι που «καρφώνουν» την πορτογαλική ομάδα λέγοντας ότι διέπραξε «έγκλημα» που τον άφησε να αποχωρήσει από το ρόστερ της.

«Πραγματικά Μπενφίκα, πώς μπορεί να τον άφησες να φύγει;» είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά tweet που αναρτήθηκαν μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και την εικόνα του Σέρβου στον αγωνιστικό χώρο που τον έφερε στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...