“Όσο τα μάτια τους βγάζουν φωτιές, όπως σήμερα, θα είμαστε στο πλευρό τους”

Από paokrevolution.net: Ο ιστορικός σύνδεσμος έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση μετά τον θρίαμβο επί της PSV κάνοντας και αναφορά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπλο Γκαρσία:
Πηγή: paokrevolution.net
“Όσο τα μάτια τους βγάζουν φωτιές, όπως σήμερα, θα είμαστε στο πλευρό τους”

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ, αλλά και δημιούργησε μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Δικέφαλος οφείλει να θυμηθεί για τα καλά τη λησμονημένη του αίγλη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού νίκες και εμφανίσεις σαν αυτήν χτίζουν το μέταλλο των πραγματικά μεγάλων ομάδων.

Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή να έχει τη δύναμη που χρειάζεται και την τύχη με το μέρος του. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος, πριν από χρόνια ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ ξύπνησε τον Ινδιάνο που έκρυβε μέσα του και έτσι μας χάρισε στιγμές τρέλας και περηφάνειας. Το ίδιο καλείται να κάνει ο ίδιος τώρα στους παίκτες του από το νέο του πόστο. Όσο τα μάτια τους βγάζουν φωτιές, όπως σήμερα, θα είμαστε στο πλευρό τους και θα τους στηρίζουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο σχεδιασμός της ΠΑΕ πρέπει να βρίσκεται σε αυτόν τον άξονα και να προσβλέπει μόνο στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Το σύνολο που θαυμάσαμε σήμερα είναι εμφανές πως με 2-3 προσθήκες (και χωρίς άλλες βιαστικές παραχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών) μπορεί να φτάσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και να κάνει επιτέλους την πορεία που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου στο Europa League.

Διαβάστε ακόμη...