Ο Γκαρσία κόντρα στους Ολλανδούς

Από inpaok.com: O Πάμπλο Γκαρσία μετά το εν Ελλάδι ντεμπούτο του στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται και για το ευρωπαϊκό ως πρώτος προπονητής, στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.
Πηγή: inpaok.com
Ο Γκαρσία κόντρα στους Ολλανδούς

Στην αγωνιστική του καριέρα στον Δικέφαλο, ο Ουρουγουάνος πρόλαβε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε 25 ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα τέσσερα από αυτά μάλιστα ήταν κόντρα σε ομάδες από την Ολλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν... αρνητικά για τον ΠΑΟΚ καθώς έμεινε εκτός συνέχειας προκριματικών (Champions και Europa League), λόγω του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ.

Τι σεζόν 2009-10 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Χέρεινφειν για τα play off του Europa League, με τον Γκαρσία να αγωνίζεται 90′ στο 1-1 της Τούμπας και 75′ στο 0-0 της Ολλανδίας, που έφερε και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου.

Ένα χρόνο αργότερα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο Δικέφαλος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Άγιαξ του συμπατριώτη του Πάμπλο, Λουίς Σουάρες, με τον τότε έμπειρο μέσο να αγωνίζεται για 90΄τόσο στο 1-1 του Άμστερνταμ, όσο και στο 3-3 της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...