«Ο Πάμπλο είναι στην ομάδα που αγαπάει, περίμενε δύο χρόνια αυτή την τιμή»

Από paokrevolution.net: Ο Χόρχε Μπάριος, πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής στην Ελλάδα, μίλησε για τον αδερφό του, όπως αποκάλεσε, Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο Πάμπλο είναι στην ομάδα που αγαπάει, περίμενε δύο χρόνια αυτή την τιμή»

«Στην Ελλάδα ήμουν έξι χρόνια, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και μετά πέντε χρόνια προπονητής. Μιλάω συνέχεια με τον αδερφό μου Πάμπλο Γκαρσία. Είναι πολύ χαρούμενος που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι. Είναι καλός άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματίας.

Ο Πάμπλο ήταν μεγαλύτερος παίκτης από εμένα, εγώ ήμουν πάντα ένα εργαλείο. Δουλεύει σκληρά. Αγαπάμε και οι δύο την Μοντεβιδέο στην Ουρουγουάη, που φοράει ασπρόμαυρα. Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έχει σεβασμό για την ομάδα. Έχει πάρει πρωτάθλημα με τους μικρούς και προχωράει σιγά σιγά. Νομίζω θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σαν προπονητής» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι στην ομάδα που αγαπάει, θέλει να κάνει καλή δουλειά και είναι έτοιμος. Ήταν το όνειρό του να προπονήσει τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ένας άνθρωπος που όταν αγαπάει μία ομάδα δεν ξεχνάει. Εδώ και ένα-δύο χρόνια περίμενε αυτή την τιμή. Έχει τα χαρακτηριστικά για να είναι καλός προπονητής. Δεν θέλω να... πουλάω αέρα για πρωτάθλημα, του εύχομαι τα καλύτερα.

Πιστεύω ότι με το μυαλό που έχει θα κάνει το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έχει το χρώμα που αγαπάμε, πάντα όταν έπαιζα στην Τούμπα μου άρεζε. Ο Πάμπλο είναι σαν γιος μου. Όταν κάνει κάτι είναι σίγουρος, γι' αυτό και πιστεύω ότι θα πάρει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα». Όσο για τα χαρακτηριστικά του σαν προπονητής τόνισε: «Διαβάζει τον αντίπαλο. Είναι ο άνθρωπος που του αρέσουν τα δύσκολα και θα κάνει τον ΠΑΟΚ καλή ομάδα. Στη ζωή του όλα ήταν δύσκολα.

Έχει τον δικό του τρόπο να μιλάει στα αποδυτήρια, είναι ανοιχτός, αλλά σοβαρός στη δουλειά. Θα σου πει ό,τι έχει στο μυαλό του. Μου έχει πει, και στο πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα είμαι στην Τούμπα».

Διαβάστε ακόμη...