«Συνάντησα οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα»

Από inpaok.com:Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό μετά από μια τριετία στον ΠΑΟΚ και το αν σκέφτηκε τις πιθανές αντιδράσεις που αυτό θα προκαλούσε, μίλησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο.
Πηγή: inpaok.com
«Συνάντησα οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα»

Ο Βραζιλιάνος μέσος υποστήριξε ότι έλαβε αρκετά μηνύματα από φίλους του Δικεφάλου που του ευχόντουσαν «καλή επιτυχία», προσθέτοντας πως συνάντησε αρκετούς οπαδούς της ομάδας και στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ο Βραζιλιάνος μέσος:

«Σίγουρα υπήρξαν οπαδοί που δεν σχολίασαν θετικά το ότι θα ερχόμουν στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη έλαβα και πολλά μηνύματα από οπαδούς που μου εύχονταν καλή επιτυχία αναγνωρίζοντας πως όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν λέω πως δεν στενοχωρήθηκαν, ήθελαν πιθανώς να συνεχίσω εκεί. Όμως στο τέλος της ημέρας κατανόησαν την κατάσταση και μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Συνάντησα και στην Αθήνα αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλοι μου μίλησαν όμορφα, αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ καλά. Έλαβα φυσικά και πολλά μηνύματα οπαδών του Παναθηναϊκού που μου έδειχναν πόσο πιστεύουν σε μένα».

Διαβάστε ακόμη...