«Πιστεύουμε στην πρόκριση!»

Από paok24.com:Ο βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου και πρώτος προπονητής της Β' ομάδας, Γιώργος Αποστολίδης, μιλάει ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης των ασπρόμαυρων με την Μπενφίκα.
Πηγή: paok24.com
«Πιστεύουμε στην πρόκριση!»

Αντίστροφα μετράει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ για τη νοκ άουτ αναμέτρηση της Τετάρτης στις 14:30 στο γήπεδο του Μακεδονικού με αντίπαλο την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Γιώργος Αποστολίδης μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης, σχολιάζοντας αρχικά:

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλη την ομάδα, τις παίκτριες, τα μέλη του τεχνικού τιμ, τη διοίκηση. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την Μπενφίκα, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στην πρόκριση.

Τα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Μπενφίκα την βοηθούν ως προς τον αγωνιστικό ρυθμό, αλλά μην ξεχνάμε ότι πολλές παίκτριες μας πήραν χρόνο συμμετοχής με την εθνική ομάδα στα πρόσφατα παιχνίδια, και με βάση και τα φιλικά που παίξαμε είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το πού θα «χτυπήσει» ο ΠΑΟΚ, αλλά και τι πρέπει να προσέξει, είπε:

«Η άμυνα της Μπενφίκα έχει σημεία στα οποία είναι ευάλωτη και εκεί θα επιχειρήσουμε να χτυπήσουμε σαν ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα και την ταχύτητα που διαθέτει στην επιθετική της γραμμή η πορτογαλική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Η ανδρική ομάδα είχε δείξει το δρόμο στην Τούμπα τον Σεπτέμβριο και θέλουμε και εμείς να ακολουθήσουμε την ίδια πεπατημένη».

Τέλος, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Β' ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη τιμή που η διοίκηση με διάλεξε για να μου αναθέσει αυτόν τον ρόλο. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου για να βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου στο να αναδειχτούν νέες παίκτριες και φυσικά να γίνεται το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας, γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει στήριξη στα κορίτσια που έρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, γιατί εκεί είναι το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...