«Να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με χαμόγελα από το γήπεδο»

Aπό acpaok.gr: Για το παιχνίδι του πρώτου προκριματικού του UEFA Women's Champions League κόντρα στην SL Benfica, μίλησε στο acpaok.gr, η Μαρία Μήτκου.
Πηγή: acpaok.gr
«Να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με χαμόγελα από το γήπεδο»

Μετά από πολλούς μήνες αποχής, το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι αυτό για τον προκριματικό γύρο του Champions League, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Σίγουρα η αποχή είναι μεγάλη, έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα 6 μήνες, ωστόσο θεωρώ ότι η ομάδα έχει προετοιμαστεί και έχει δουλέψει σωστά για έναν τόσο δυνατό αγώνα, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά».

Ποια είναι η γνώμη σου για την SL Benfica;

«Η Benfica είναι μια πρόκληση για εμάς. Ναι μεν είναι μια καινούρια ομάδα ωστόσο θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Θεωρητικά είναι πιο έτοιμη γιατί έχει ήδη παίξει 6-7 επίσημους αγώνες. Οι παίκτριές της είναι δυνατές μεσοεπιθετικά και έχουν πολλά τρεξίματα. Απ' ότι είδαμε στην βίντεο ανάλυση που κάναμε υστερούν αμυντικά και είναι μια αδυναμία που πρέπει να εκμεταλευτούμε».

Σε τι θα δώσετε βάση όταν μπείτε στον αγωνιστικό χώρο την Τετάρτη;

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε πρώτα απ'όλα την εστία μας με σωστή αμυντική λειτουργία. Έπειτα θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με θέληση, πειθαρχία και πάθος ευχόμαστε, να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουν με χαμόγελα και το εισιτήριο της πρόκρισης, από το γήπεδο του Μακεδονικού».

Διαβάστε ακόμη...