Έφτασε τις 300 εκτός έδρας νίκες ο ΠΑΟΚ

Από slgr.gr: Η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten ήταν μόλις η τρίτη, που διεξήχθη πλήρης.
Πηγή: slgr.gr
Έφτασε τις 300 εκτός έδρας νίκες ο ΠΑΟΚ

Έγιναν στο διήμερο και τα επτά παιχνίδια της, όπου τρεις ομάδες νίκησαν στην έδρα τους και τρεις εκτός έδρας. Πλέον τρεις ομάδες παραμένουν χωρίς ήττα, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αλλά και τρεις χωρίς νίκη, Παναιτωλικός, ΑΕΛ και Λαμία. Η αναζήτηση μας προσφέρει και αυτή την εβδομάδα ενδιαφέροντες αριθμούς...

1300 αγώνες στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Superleague συμπλήρωσε ο Απόλλων το Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι 81 από αυτούς είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

1000 αγώνες εκτός έδρας στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Superleague έφτασε ο Παναθηναϊκός. Το χιλιοστό συνδύασε με την πρώτη φετινή του νίκη. Έχει τώρα 463 νίκες, 291 ισοπαλίες και 246 ήττες.

300 νίκες εκτός έδρας στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Superleague συμπλήρωσε στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ. Χρειάστηκε να παίξει 1002 παιχνίδια για να το καταφέρει, ενώ έχει ακόμα 320 ισοπαλίες και 382 ήττες.

100 αγώνες στην ιστορία του σε όλα τα πρωταθλήματα έφτασε ο Βόλος ΝΠΣ. Στη Super League έχει 40, ενώ από 30 σε κάθε μια από τις δύο επόμενες κατηγορίες.

100 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο συμπλήρωσε το Στράτος Σβάρνας, μπαίνοντας αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Έχει 53 με τη φανέλα της ΑΕΚ, 25 με την Ξάνθη και 22 με την Τρίγλια Ραφήνας.

52 έγιναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που έχουν βάλει 20 γκολ στην ιστορία της ομάδας στην Α' Εθνική/Superleague, αφού το Σάββατο τα έφτασε και ο Χασάν με τα δύο που πέτυχε.

50 γκολ σε όλα τα πρωταθλήματα στην καριέρα του έφτασε ο Χρήστος Ελευθεριάδης του ΠΑΣ, που σκόραρε στο Περιστέρι, όπως είχε κάνει και στη Ριζούπολη.

42 παιχνίδια χρειάστηκε να διεξαχθούν, για να έχουμε το πρώτο, όπου και οι δύο ομάδες σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, που στο ημίχρονο ήταν 1-1. Το σερί των 41 αγώνων έσπασε ο Ρουμάνος Νεντελτσεάρου, με το πρώτο του γκολ.

Διαβάστε ακόμη...