«Οι συμπαίκτες μου, είπαν να εκτελέσω το πέναλτι»

Από sdna.gr: Ο Αντόνιο Τσόλακ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και όπως αποκάλυψε οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που του είπαν να το εκτελέσει.
Πηγή: sdna.gr
«Οι συμπαίκτες μου, είπαν να εκτελέσω το πέναλτι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη σέντερ φορ στη NOVA:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. έπρεπε να κάνουμε όσα ζητούσε ο προπονητής, προηγηθήκαμε με το πέναλτι σε μια δύσκολη στιγμή για μας, οι αλλαγές λειτούργησαν, ο Νινούα πέτυχε ένα όμορφο γκολ, σκόραρα κι εγώ και πήραμε τη νίκη.

Ήθελα πολύ να πετύχω ένα γκολ, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου γι' αυτό μου είπαν να το εκτελέσω, γιατί γνώριζαν πόσο το ήθελα. Το πρώτο είναι πάντα και το πιο δύσκολο. Πλέον, μπορώ να πω ότι τώρα ξεκινάει η σεζόν για μένα! Για τους πανηγυρισμούς, να πω ότι ήταν σημαντικό για μένα, νιώθω πολύ καλά εδώ, συμπαθώ τους συμπαίκτες μου, κι  εκείνοι, εμένα και αυτό φαίνεται. 

Όλα έγινα πολύ γρήγορα, επιστρέψαμε από το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ελλάδα και είχαμε καινούριο προπονητή, αλλάξαμε τακτική αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, να δουλέψουμε όλοι μαζί με τον καινούριο προπονητή για να πετύχουμε αυτό που πρέπει για τον ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή τακτικής και αν θα τον βοηθήσει να σκοράρει:

«Είναι κάτι που θα το δούμε αλλά θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος που θα μας βοηθήσει και εμένα προσωπικά να έχω περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχω γκολ. Είμαι όμως ένας επιθετικός που ζει από τα τέρματα που σημειώνει αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ν α κερδίζει η ομάδα». 

Διαβάστε ακόμη...