Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια... ξεφτιλισμένα! (video)

Από paok24.com:Ακόμα και τώρα, για την εποχή της θρυλικής παράγκας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και οι... φίλοι τους αρέσκονται να λένε πως "ο Ολυμπιακός έκανε επενδύσεις, ας έκαναν και οι υπόλοιποι".
Πηγή: paok24.com
Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια... ξεφτιλισμένα! (video)

Δυστυχώς όμως για τους φίλους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι μόνοι που μπορούν να πείσουν είναι φίλαθλοι νεαρής ηλικίας ή άνθρωποι που δεν έχουν... συναντηθεί με το θυμικό.

Σαν σήμερα, στις 31 Οκτωβρίου 1998, σαν σήμερα δηλαδή πριν από 22 χρόνια, στο γήπεδο της Τούμπας η Παράγκα έγραψε... ιστορία, με μπροστάρη τον διαιτητή Παπαπέτρου και εξαπτέρυγα τους επόπτες Βλάχο και Φεσόπουλο.

Τελικό αποτέλεσμα; 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα που συνέβησαν όργια υπέρ των Πειραιωτών. Με το σκορ στο 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε από τα γκολ των Οφορίκουε (7) και Φραντζέσκου (72΄), ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του ανέλαβαν δράση και αποτέλεσαν τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού!

Στο 80ο λεπτό, ο Γκόγκιτς ξεκινάει από θέση οφσάιντ και βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Μιχόπουλο. Η σημαία του επόπτη Φεσόπουλου μένει κάτω, αλλά ο Τάσο Κατσαμπής προλαβαίνει στο σπριντ τον επιθετικό του Ολυμπιακού και με καθαρό τάκλιν στέλνει τη μπάλα στα χέρια του Μιχόπουλου.

Η απόφαση του Παπαπέτρου; Να καταλογίσει ένα από τα πλέον ξεφτιλισμένα πέναλτι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Γεωργάτος ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και χωρίς καμία ντροπή πανηγυρίζει έξαλλα το κάλπικο γκολ, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να μην πετάει λευκή πετσέτα.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΠΑΟΚ κερδίζει φάουλ. Το εκτελεί ο Φραντζέσκος και ο Μίρκο Τάκολα στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα! Ωστόσο, ο επόπτης Βλάχος δεν θέλει να κατηγορηθεί για... μειωμένη απόδοση συγκριτικά με τους Παπαπέτρου και Φεσόπουλου και σηκώνει τη σημαία, καταλογίζοντας χέρι στον Ιταλό στόπερ του Δικεφάλου.

Ακολούθησαν επεισόδια, το παιχνίδι διεκόπη και ακολούθησε τιμωρία του ΠΑΟΚ, αφού μεταξύ άλλων χτυπήθηκε και ο επόπτης Φεσόπουλος.

Βλέποντας πάντως το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και ιδιαίτερα τις δύο καθοριστικές φάσεις, δεν μπορείς να μην δώσεις δίκιο στους οπαδούς και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού που... αναπολούν μάλλον δικαιολογημένα εκείνες τις ωραίες και... αγνές εποχές του 100-0 υπέρ της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Σαμαράς, Τάκολα, Ολιβάρες (35' ), Κωνσταντινίδης, Νάγκμπε, Ζαφειρίου (54' Καφές), Τουρσουνίδης, Βρύζας, Φρατζέσκος, Μαχαιρίδης (22' Κατσιαμπής)

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Μαυρογεννίδης, Καραταΐδης, Ανατολάκης, Γιαννακόπουλος (62' Γκόγκιτς), Πουρσανίδης, Καραπιάλης, Αλεξανδρής (60' Πασαλής), Οφορίκουε, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς

Διαβάστε ακόμη...