“Από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη ο Φερέιρα”

Από thessports.gr: Για την επικείμενη πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας, μίλησε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ο Λέο Μάτος.
Πηγή: thessports.gr
“Από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη ο Φερέιρα”

Ο μέχρι πρότινος αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα mrnews.br αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο προπονητή, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα πετύχει στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Λέο Μάτος είπε χαρακτηριστικά τα εξής :

"Σχετικά με τον Άμπελ, δούλευα μαζί του για ένα χρόνο και τρεις μήνες. Είναι νέος προπονητής από την πορτογαλική σχολή ποδοσφαίρου.

Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. Έχει ένα ενδιαφέρον σύστημα παιχνιδιών. Βγαίνοντας με τρεις παίκτες από την άμυνα. Όχι μόνο αυτός, αλλά όλο το τιμ του είναι πολύ νέοι και κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι αν έρθει στην Παλμέιρας θα κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πετύχει".

Για την ετοιμότητα του ο Μάτος τόνισε : "Όσον αφορά την φυσική μου κατάσταση, νιώθω πολύ καλά. Έπαιζα στον ΠΑΟΚ, το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ελπίζω την Κυριακή να είμαι διαθέσιμος και τότε να κρίνει ο προπονητής αν είμαι έτοιμος ή όχι".

Διαβάστε ακόμη...