Αναβολή στη Superleague γίνεται με τρεις θετικούς μόνο στα τελευταία τεστ

Από sdna.gr:Η παρερμηνεία του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τι ακριβώς ισχύει με τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού και τις αναβολές αγώνων στη Superleague Interwetten...
Πηγή: sdna.gr
Αναβολή στη Superleague γίνεται με τρεις θετικούς μόνο στα τελευταία τεστ

Τις τελευταίες μέρες, όπου εμφανίστηκαν διαδοχικά κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδες της Superleague Interwetten, υπήρξε μία σύγχυση αναφορικά με το ποια παιχνίδια οδεύουν προς αναβολή και ποια όχι.

Για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Απόλλων Σμύρνης είχε πρόσφατα τέσσερα θετικά κρούσματα κι άλλα τρία ο Ολυμπιακός, αρκετοί θεωρούσαν πως είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του αυριανού -μεταξύ τους- αγώνα. Η αλήθεια ωστόσο είναι κάπως διαφορετική κι αυτό γιατί όσα ερωτηματικά υπάρχουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσα υπάρχουν και για οποιοδήποτε άλλο της αγωνιστικής.

Τούτο διότι για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να βρεθούν τρία ή περισσότερα θετικά κρούσματα σε μία ομάδα στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τεστ πριν το ματς (την παραμονή) που υποβάλλεται το αγωνιστικό τμήμα. Δεν υπολογίζονται δηλαδή όσοι τυχόν προσβλήθηκαν από κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες και βρίσκονται σε καραντίνα.

Για παράδειγμα αν σε κάποια ομάδα βρεθούν τρία θετικά κρούσματα την Τρίτη, θα απομονωθούν βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου. Σε νέο τεστ βρεθούν ακόμη δύο, που επίσης θα μπουν σε καραντίνα. Αν την Παρασκευή όμως γίνει το τεστ πριν το παιχνίδι και βρεθεί μόνο ένα κρούσμα, τότε καταμετράται μόνο αυτό κι όχι τα προηγούμενα 3+2.

Σε κάθε περίπτωση αρμόδιοι για το πρωτόκολλο, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν αποκλείεται να αλλάξει και να αυξηθεί το όριο των τριών θετικών όπως έγραψε από χθες (29/10) το SDNA- είναι οι φορείς της Πολιτείας και οι υγειονομικές επιτροπές της ΓΓΑ.

Διαβάστε ακόμη...