"Άλωσε" τον κάμπο με Μίετσελ! (2006)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 29/10/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
"Άλωσε" τον κάμπο με Μίετσελ! (2006)

Το παιχνίδι έγινε στο Αλκαζάρ, ο Δικέφαλος είχε τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, όπως συνέβαινε άλλωστε πάντα ως τότε στα ματς που δίναμε με την ΑΕΛ εκτός έδρας και η εξέλιξή του ήταν συναρπαστική! Ήταν από αυτά τα ματς που δεν τα ξεχνάς εύκολα...

Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή και 1-2 μικροευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Μπασιλά με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κλέιτον.

Νωρίτερα, στο 30' ο διαιτητής διέκοψε το ματς για μισή περίπου ώρα, καθώς είχαμε ένταση στις εξέδρες, την ώρα που οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν το γνωστό αντεθνικό, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να απαντάνε με ρίψη πυρσών!

Ακολούθησε επέμβαση των ΜΑΤ, χρήση χημικών και συλλήψεις, μέχρι να αποφασιστεί η συνέχιση του αγώνα. Στην επανάληψη πάντως ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς βελτιωμένος και στο 65' ο Μάρτιν Μίετσελ με δυνατό, συρτό, γωνιακό σουτ από τα 25 μέτρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο ίδιος παίκτης στο 84' με ένα εξίσου όμορφο όσο και δύσκολο γκολ να χαρίσει στον ΠΑΟΚ το διπλό και στα τυριά την ... πίκρα!

Εκείνη τη μέρα ο Πολωνός επιθετικός επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι ήταν ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης ο οποίος πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα, πριν φύγει για τη Γερμανία και την Μπόχουμ!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κοτσόλης, Νταμπίζας, Βάλλας, Χατζηλιόντας (62' Αλεξάνδρου), Γκαλίτσιος (86' Χλωρός), Κλέιτον (78' Γαβριλόπουλος), Καλαντζής, Διγκόζης, Βενετίδης, Μπασιλά, Αλωνεύτης

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης, Ζαγοράκης (78' Γκονζάλες), Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ, Μπαλάφας (46' Χαραλάμπους), Μέγκαχεντ, Τόργκελε (46' Γιασεμάκης)

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

Διαβάστε ακόμη...