Βασικός υποψήφιος ο Πάμπλο Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Η υπόθεση της Παλμέιρας με τον Αμπέλ Φερέιρα, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί μία προφανή επιλογή.
Πηγή: sdna.gr
Βασικός υποψήφιος ο Πάμπλο Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχετικά... «Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το σημερινό παιχνίδι για να διαπιστώσουμε αν ο Φερέιρα έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας. Δεν γίνεται οι Βραζιλιάνοι να βρήκαν κλειστή την πόρτα και να επιμένουν, χάνοντας χρόνο με την συγκεκριμένη περίπτωση προπονητή. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έχει μιλήσει με τον Φερέιρα, θα έχουν τα έχουν βάλει κάτω όσον αφορά τη συνεργασία τους.

Ίσως η συμφωνία να ανακοινωθεί μετά το τέλος του ματς. Πάντως, ο Φερέιρα έδειξε ότι εδώ είναι και δεν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει θέμα και ίσως το αποψινό να είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Εφόσον συμβεί αυτό, θα μιλάμε για μία επανεκκίνηση στα τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου. Θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της βραδιάς, μήπως ο Φερέιρα μιλήσει και εξηγήσει τι συμβαίνει».

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία που φημολογείται πως θα είναι ο διάδοχος του Πορτογάλου, είπε: «Για τον Γκαρσία, είναι τρομακτική η ικανοποίηση για το έργο του στην Κ19. Ουσιαστικά πρόκειται για μία προφανή επιλογή, με βάση την πορεία του στην ομάδα Νέων του συλλόγου. Μπορεί να ήταν και ήδη προπονητής του ΠΑΟΚ, αν είχαν ολοκληρωθεί κάποια γραφειοκρατικά θέματα όσον αφορά την άδεια του προπονητή.

Υπάρχει ένα πλάνο που δύσκολα θα αλλάξει, του εξορθολογισμού της ΠΑΕ, να αναδεικνύει ταλέντα με προοπτική πώλησης και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει».

Διαβάστε ακόμη...