«Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Γιαννούλη η Νάπολι»

Από paok24.com: Τι λένε για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τη στάση του Δικεφάλου. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη αρκετό διάστημα μακριά από το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς, όμως όπως επισημαίνουν ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα της το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη.
Πηγή: paok24.com
«Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Γιαννούλη η Νάπολι»

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η ιταλική ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που θεωρείται μία χαμηλού κόστους επιλογή, όπως υπογραμμίζουν σχετικά, γύρω στα 8 εκατομμύρια, παρά την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων που υπάρχει.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι ο Δικέφαλος έχει διαμηνύσει προς κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά ότι ο Γιαννούλης είναι ένας παίκτης απαραίτητος για την ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν αποκλείεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την κατάλληλη προσφορά να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του.

Πάντως, η περίπτωση του Γιαννούλη δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τη Νάπολι, που φαίνεται να «ψάχνεται» για την ενίσχυση της στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...