«Η Γρανάδα είναι ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην πατρίδα του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα και παραδέχθηκε πως το «διπλό» επί της PSV τους... ταρακούνησε.Όπως σημείωσε ο Ισπανός αμυντικός, μπορεί μέχρι πρότινος να μην γνώριζαν πολλά για τη Γρανάδα, ωστόσο, η νίκη επί της Αϊντχόφεν λειτούργησε ως... καμπανάκι!
Πηγή: sdna.gr
«Η Γρανάδα είναι ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη Γρανάδα: «Αυτή η Γρανάδα έχει πολλές ικανότητες. Η πορεία είναι αποτέλεσμα της δουλειά τους. Έχουν ένα καλό σύνολο και οι νίκες το αποδεικνύουν. Έχω μάθει καλά πράγματα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είναι ένας καλός προπονητής και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για την αντιμετώπιση των Ελλήνων όταν ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη ισπανική ομάδα: «Στην Ελλάδα δεν ήξεραν πολλά για την Γρανάδα. Όταν είδαν τη νίκη εναντίον της PSV κατάλαβαν ότι θα μπορούσε να είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τον ποιον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Η Γρανάδα είναι δύσκολη αντίπαλος. Ο Μάτσις είναι πολύ γρήγορος και ο Μολίνα μοιάζει να είναι 20 ετών»

Για την προσέγγιση του ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε να μη δώσουμε στη Γρανάδα χώρο και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι διαθέτουμε γρήγορους ποδοσφαιριστές και μέσους που κινούνται καλά στο χώρο».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τον περσινό αποκλεισμό. Κόντρα στην Κράσνονταρ κυριαρχήσαμε κατά διαστήματα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Τώρα είμαστε στο Europa League που επίσης μας αρέσει».

Διαβάστε ακόμη...