Φουλάρουν για Γρανάδα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Super League το Σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Φουλάρουν για Γρανάδα

Οι παίκτες του Δικεφάλου επιστρέφουν σήμερα το πρωί (10:30) στο γήπεδο στη Νέα Μεσημβρία και βάζουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στην τελική της ευθεία.

Ο Άνχελ Κρέσπο νιώθει καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να επιστρέψει στην αποστολή, ενώ ερωτηματικό παραμένει και η κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί, αν και όπως όλα δείχνουν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μαροκινού για αυτό το παιχνίδι.

Με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ φλερτάροντας με τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της La Liga, το έργο του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο και χρειάζεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και αποφασισμένος για να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου μετά το... στραβοπάτημα κόντρα στην Ομόνοια στην Τούμπα στην πρεμιέρα των ομίλων, η ανάγκη για βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Διαβάστε ακόμη...