«Οφείλω τα πάντα στον ΠΑΟΚ - Ένιωθα ότι μας κλέβουν»

Από paok24.com:Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τον αντίκτυπο που έχει διαδραματίσει στην καριέρα του ο ΠΑΟΚ, τις «ασπρόμαυρες» στιγμές που δε θα ξεχάσει, αλλά και τη μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ και τις πρώτες του στιγμές στη νέα του ομάδα.
Πηγή: paok24.com
«Οφείλω τα πάντα στον ΠΑΟΚ - Ένιωθα ότι μας κλέβουν»

Ο Δημήτρης Πέλκας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Total Football στο OPEN μιλώντας για τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, το ονειρεμένο του ντεμπούτο με την ομάδα της Πόλης, ξεχωρίζοντας παράλληλα το αήττητο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και το Κύπελλο της χρονιάς του νταμπλ ως τις κορυφαίες στην καριέρα του.

Ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου» δεν ξέχασε όσα έγιναν στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό το 2018, τονίζοντας ότι εκείνο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί, έχοντας νιώσει ότι έκλεψαν τους κόπους του.

-Μήπως όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα στη μεταγραφή σου στη Φενέρ;

«Έγινε πραγματικά πολύ γρήγορα, μέσα σε 2 ημέρες. Με πήρε ο μάνατζερ μου και μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από εκεί. Πιστεύω ότι ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ για να αλλάξω κι εγώ παραστάσεις. Ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό, η Φενέρ είναι μία μεγάλη ομάδα, ειδικά εδώ στην Τουρκία είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Στον ΠΑΟΚ οφείλω ό,τι έχω κάνει στην καριέρα μου. Τους ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στο εξωτερικό».

Για το ονειρεμένο του ντεμπούτο με γκολ:

«Ήμουν στην ομάδα μόνο τρεις ημέρες, είχα κάνει την πρώτη προπόνηση την Πέμπτη και δεν περίμενα πραγματικά να ξεκινήσω. Το Σάββατο πριν τον αγώνα ο προπονητής έδειξε μία ημέρα πριν τον αγώνα ότι θα είμαι βασικός και όντως ήταν ιδανικό ντεμπούτο για εμένα, έβαλα το γκολ και η ομάδα κέρδισε. Δε χρειάζεται πολύς ενθουσιασμός, πρέπει να κρατάμε ισορροπίες είτε πρόκειται για κάτι καλό ή κακό».

-Ποια είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα σου, αυτή που δε θα ξεχάσεις ποτέ;

«Το αήττητο πρωτάθλημα που πήραμε με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά εκείνη τη στιγμή που βγήκα αλλαγή και ήταν πολύ έντονη, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου, πολλές σκηνές που είχε έρθει η στιγμή να γίνουν πραγματικότητα. Εκείνη τη στιγμή δεν την ονειρεύτηκα ποτέ όπως τελικά εξελίχθηκε. Όπως και το Κύπελλο δύο εβδομάδες μετά που σαν αρχηγός το είχα ονειρευτεί με την ομάδα που αγαπώ. Αυτές είναι οι δύο κορυφαίες στιγμές».

-Ποια ε

ίναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου;«Είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και γενικά εκείνες οι δύο εβδομάδες και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε. Εκείνο το βράδυ ήταν πραγματικά ατελείωτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το παιχνίδι. Ένιωθα ότι μας κλέβουν τον ιδρώτα γιατί με εκείνο το γκολ παίρναμε το πρωτάθλημα. Κάνεις έναν άθλο και βλέπεις ότι με εξωγηπεδικούς παράγοντες δεν επιβραβεύεται».

Διαβάστε ακόμη...